Haal de kennis in huis die u verdient

U bent makelaar, u bent handelaar of u bent bijvoorbeeld baggeraar. Maar u bent geen webontwikkelaar. Dat zijn wij en daar zijn wij goed in. Schakel ons in als u kennis nodig heeft. Of u nu uw huidige website wilt laten doorlichten of u wilt een compleet nieuwe website neerzetten.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Elegia Webontwikkeling heeft inmiddels ruim 7 jaar ervaring met het ontwikkelen van websites. Al deze kennis staat u als klant ter beschikking. Daar kunt u alleen maar beter van worden! Hieronder een opsomming van de specialismen van Elegia Webontwikkeling.

Advies en usability-consultancy

Elegia Webontwikkeling kan u uit ervaring helpen de juiste keuzes te maken. U wilt een bepaalde service aan uw bezoekers bieden maar heeft geen idee hoe u dit gaat aanpakken? Wij helpen u erbij! Ook uw bestaande site kunnen wij van een professioneel advies voorzien om u te helpen bij het verbeteren ervan.

Usability (gebruiksvriendelijkheid, bruikbaarheid) wordt belangrijker naarmate websites technisch ingewikkelder worden. Dat uw website een technisch hoogstandje is, mag de bezoeker alleen onbewust ervaren. De bezoeker moet niet hoeven nadenken, maar intu´tief de juiste keuzes maken. Wij kunnen u op expert-niveau helpen u met testen en aanpassen van uw (niet per definitie door Elegia ontwikkelde) website.

Zoekoptimalisatie

Eigenlijk spreken we liever van vind-optimalisatie. Het gaat hier om de interne zoekfunctie van uw website. Een onmisbaar stuk gereedschap voor middelgrote tot grote website. Maar vinden bezoekers wel wat ze zoeken op uw website? Elegia heeft software geschreven speciaal voor het analyseren van zoekgedrag van uw bezoekers. Een uitgebreid advies over hoe uw website verbeterd kan worden is het resultaat.

Projectontwikkeling

Voor grotere projecten is een gedetailleerd projectplan een vereiste. Het is vervelend, zowel qua tijd als qua kosten, als een project flink uitloopt of continu bijgesteld moet worden. Elegia Webontwikkeling komt bij u praten, stelt voor u een projectplan op en ontwikkelt complete websites of webapplicaties op maat.

Onderhoud

U heeft een website door iemand laten ontwikkelen waarmee u geen contact meer heeft, en toch moet er wat veranderd worden? Elegia verdiept zich in de bestaande code, en brengt de wijzigingen aan.

Contact

Elegia Webontwikkeling
Duivenkamp 645 - 3607 BR - Maarssen
Telefoon: (0346) 55 33 55
E-mail: infosp@amelegia.nl