Haal de kennis in huis die u verdient

U bent makelaar, u bent handelaar of u bent bijvoorbeeld baggeraar. Maar u bent geen webontwikkelaar. Dat zijn wij en daar zijn wij goed in. Schakel ons in als u kennis nodig heeft. Of u nu uw huidige website wilt laten doorlichten of u wilt een compleet nieuwe website neerzetten.

Ons bewijs van goed gedrag

Hieronder een greep uit ons uitgebreide portfolio. Als u geïnteresseerd bent in meer voorbeelden of van voorbeelden in een bepaalde categorie, neem dan contact met ons op.

Sonsbeek 2008

sonsbeekIn de zomer van 2008 vindt in het prachtige Park Sonsbeek in Arnhem de 10e Sonsbeek internationale beeldententoonstelling plaats onder de titel ‘Grandeur'. Elegia Webontwikkeling heeft in samenwerking met Thonik (vormgeving) de website ontwikkeld.

www.sonsbeek2008.nl 

Museum Plus Bus

Museum Plus BusDe Museum Plus Bus is een initiatief van zeven musea. Groepen senioren uit verzorgingshuizen of met thuiszorg gaan naar twee musea op één dag. De bus haalt op, brengt en brengt terug. Elegia Webontwikkeling heeft in samenwerking met ontwerpersbureau Thonik de website ontwikkeld.

www.museumplusbus.nl

EMC Leren in Bedrijf

EMC Leren in Bedrijf 1EMC Leren in bedrijf is een opleidingsbedrijf met ruim veertig medewerkers, opgericht in 1985 en gevestigd in Groenekan. Voor het bedrijf is een website ontwikkeld op basis van het Écrit CMS. EMC onderhoudt dus de website zelf.

www.emc-leren.nl

Nicolette Elenbaas Communicatie

Nicolette ElenbaasEen kleiner project, maar daarom niet met minder aandacht en liefde gemaakt. Advies, ondersteuning en uitvoering: van het organiseren van een los project tot het maken en uitvoeren van een compleet communicatieplan. Gespecialiseerd in communicatie rond de WION (de zogenaamde 'grondroerdersregeling').

www.nicoletteelenbaas.nl


Contact

Elegia Webontwikkeling
Duivenkamp 645 - 3607 BR - Maarssen
Telefoon: (0346) 55 33 55
E-mail: infosp@amelegia.nl