Haal de kennis in huis die u verdient

U bent makelaar, u bent handelaar of u bent bijvoorbeeld baggeraar. Maar u bent geen webontwikkelaar. Dat zijn wij en daar zijn wij goed in. Schakel ons in als u kennis nodig heeft. Of u nu uw huidige website wilt laten doorlichten of u wilt een compleet nieuwe website neerzetten.

Wie wij wel denken dat we zijn

Elegia Webontwikkeling is in 1999 opgericht en houdt zich bezig met internet in de meest brede zin van het woord. De hoofdactiviteiten zijn het ontwikkelen van webapplicaties en advies over web-usability (bruikbaarheid / gebruiksvriendelijkheid).

De laatste jaren is Elegia Webontwikkeling zich meer en meer gaan specialiseren in op maat gemaakte webapplicaties. Dit heeft onder andere geleid tot het opleveren van een compleet beheer- en bestelsysteem voor theaters en participatie in twee grote community-gedreven websites van Nederland: MusicFromNL en Vinoo.

Gebruiksvriendelijkheid

Een website kan vol met informatie staan, maar als de bezoeker niet kan vinden wat hij/zij zoekt is de informatie nutteloos. Een logische structuur, knoppen op de juiste plaats en gebruik van standaarden helpen de bezoeker met het vinden van de benodigde informatie. Elegia Webontwikkeling heeft jarenlange ervaring met het gedrag van bezoekers op een website en zal alles in het werk stellen uw website zo logisch mogelijk op te zetten.

Vormgeving

De vormgeving bepaalt de eerste indruk van een site, en daarmee de uitstraling van uw bedrijf naar de bezoeker. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kleurstelling en het gebruik van lettertypen. Voor Elegia Webontwikkeling is het 'gevoel bij de website' een essentieel onderdeel van het uiteindelijke product. Het is voor ons geen probleem om samen te werken met uw vaste vormgever.

Webteksten

Teksten lezen op een computerscherm is iets heel anders dan de krant of een tijdschrift lezen. Ook bij het schrijven moet er dus rekening gehouden worden met de beperkingen maar ook met de voordelen die het medium biedt. Elegia Webontwikkeling helpt u bij het aanpassen van uw teksten, de valkuilen te omzeilen en de voordelen ruimschoots te benutten.

Contact

Elegia Webontwikkeling
Duivenkamp 645 - 3607 BR - Maarssen
Telefoon: (0346) 55 33 55
E-mail: infosp@amelegia.nl